EnglishFrançaiseEspañolDeutsch

Verpakking & logistiek

Snel en efficiënt

Timing is everything! Veel klanten zullen zich in dit motto herkennen. Voor hen is het van groot belang de juiste producten op het juiste moment bij de hand te hebben. Daarom garandeert Sibelco Europe naast een goede kwaliteit, ook korte levertijden. Dankzij onze strategische ligging en efficiënt ingericht transportsysteem kunnen we bijzonder snel leveren. In de Benelux, maar ook daarbuiten. Zo'n veertig verkooppunten over de hele wereld zorgen ervoor dat ook de levertijden voor verre bestemmingen kort zijn.

In veel sectoren waar gestraald wordt, draait alles om timing. Daarom werken we met vaste agenten en vervoerders, die leveringssnelheid- en zekerheid net zo serieus nemen als u en wij. Al moeten we de onderste steen boven halen: u ontvangt uw producten op het afgesproken moment en geen minuut later.

De hoeveelheid straalmiddel, instrooimiddel of vulmiddel die u nodig heeft, kan sterk verschillen. Hetzelfde geldt voor de locatie en manier van stralen. Naast de zogenaamde "bulk" leveringen biedt Sibelco Europe een breed scala aan verpakkings- en leveringsmogelijkheden, al naar gelang de behoefte van de klant. Met onze moderne en volautomatische verpakkingslijn zijn vele verpakkingsvarianten mogelijk. Sibelco Europe levert haar producten over de hele wereld en beschikt daarvoor over uitstekende laad- en losfaciliteiten alsmede over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vervoerders waardoor snelle en efficiënte levering gegarandeerd kan worden. Hieronder zijn een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet.

 

Bulkvervoer

Bulkleveringen door het gehele land en soms ver daar buiten. Leveringen van 1 - 35 ton voor het vullen van uw eigen of de door Sibelco Europe beschikbaar gestelde voorraad of omruilsilo's. Voor export overzee, kunnen schepen direct aan de eigen kade in Dordrecht worden geladen in hoeveelheden tot 5000 ton.

  

 

Omruilsilo's

Onze speciaal voor Sibelco Europe ontworpen navulbare omruilsilo's zijn voorzien van 4 d.m.v. vlinderkleppen regelbare uitlopen. Toepassing op locatie is hierdoor mogelijk zonder rompslomp van sjouwen met zakken. Tevens is het niet nodig om de straalketels te verplaatsen als de silo's moeten worden omgeruild.
De silo's hebben een inhoud van ca 14 m³, dit komt overeen met ± 20 ton straalgrit.
Deze silo's kunnen gevuld en wel door een speciaal voor dit werk uitgeruste auto op bijna elke door u gewenste locatie in de Benelux worden geplaatst.

Indien nodig kunnen de silo's ter plekke worden nagevuld.

 

Opslagsilo's

Voor de grotere projecten in de Benelux, waar veel straalmiddel benodigd is, zijn onze opslagsilo's met een inhoud van 25m³ (= ±35 ton) zeer geschikt.

Deze silo's worden leeg op het werk geplaatst met een speciale kraanauto en worden vervolgens gevuld d.m.v. bulkauto's.

 

Big bags

Voor export of voor werkzaamheden op locaties waar dit gewenst is kunnen wij uiteraard ook in Big bags leveren.

Deze zogenaamde flexibele bulkzakken zijn beschikbaar met een Inhoud van 1, 1,25, 1,35 of 1,5 ton.

  

 

In zakken

Standaard verpakken wij in papieren zakken van 25 kg op éénmalige pallets van 1600 kg met krimpfolie.

Daarnaast kunnen wij op bestelling ook verpakken in zakken van 50 kg en de door u gewenste hoeveelheid per pallet (maximaal 2000 kg).

Verder zijn er op aanvraag speciale verpakkingsvormen beschikbaar voor b.v. export overzee. 

   

 

Export

Een groot deel van onze producten wordt geëxporteerd naar meer dan 60 landen wereldwijd.
Diverse transport  modaliteiten worden hiervoor ingezet om de producten bij onze klanten af te leveren.

1. Zeeschepen tot 5000 ton kunnen direct aan onze eigen steiger in Dordrecht worden geladen.

2. D.m.v. 20ft. containers kunnen we onze producten vrijwel overal ter wereld afleveren.

3. Lichters worden gebruikt om materiaal naar de havens van b.v. Rotterdam of Antwerpen te vervoeren waar het wordt overgeslagen in grote zeeschepen.

4. Daarnaast is er de mogelijkheid van transport over de weg of per spoor naar vrijwel elke bestemming binnen Europa en ver daarbuiten.