EnglishFrançaiseEspañolDeutsch

Nieuws

  Gedurende de afgelopen maanden werden in heel Nederland ongebruikte voorraden smeltslak straalmiddel van Eurogrit door een gespecialiseerd transportbedrijf opgehaald en vervolgens op de correcte manier gestort bij erkende afvalverwerkers. Op basis van de opgehaalde volumes denken wij nu dat het overgrote deel van de ongebruikte voorraden producten van de markt is gehaald en dat deze ophaalactie dan ook stopgezet kan worden....  

Lees meer

Wilt u de keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling, instrooimiddelen en vulmiddelen of speciale zandsoorten? Verlangt u een snelle en efficiënte afhandeling van uw orders? Zoekt u de zekerheid dat uw bestelling altijd en overal op tijd aankomt? En stelt u een deskundig antwoord op uw vragen op prijs? Dan bent u bij Sibelco aan het juiste adres.

Wij bieden oplossingen op het gebied van straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling van metalen, steen, beton, hout etc., voor de scheepsbouw en scheepsreparatie, olie en gas industrie, gevelreiniging, weg- en waterbouw en de textiel industrie.

 

Over ons

Sibelco is één van de belangrijkste producenten van hoogwaardige straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling met afnemers over de gehele wereld. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment straalmiddelen:

  • éénmalige straalmiddelen zoals o.a. Eurogrit smeltslak straalgrit en Bekagrit koperslak straalgrit en Green Lightning® olivine
  • meermalige straalmiddelen zoals steelshot en steelgrit, aluminium oxide en gietijzergrit.
  • Speciale straalmiddelen zoals Eurofinesse mikro smeltslak straalgrit (aluminium silicaat), glasparels, calcium carbonaat, dolomiet etc.

Alle producten voldoen aan de Nederlandse en relevante internationale normen en voorschriften.

Met zes moderne straalmiddel fabrieken verspreid over heel Europa en een efficiënt ingericht transportsysteem kunnen we bijzonder snel leveren. In de Europa, maar ook daarbuiten. Zo'n veertig verkooppunten over de hele wereld zorgen ervoor dat ook de levertijden voor verre bestemmingen kort zijn.

In veel sectoren waar gestraald wordt, draait alles om timing. Daarom werken we met vaste agenten en vervoerders, die leveringssnelheid- en zekerheid net zo serieus nemen als u en wij. Al moeten we de onderste steen boven halen: u ontvangt uw producten op het afgesproken moment en geen minuut later.

Sibelco heeft generaties lang ervaring met straalmiddelen, instrooimiddelen, vulmiddelen en speciale zandsoorten en daardoor veel kennis van zaken. Uw accountmanager zet deze expertise graag in om u een goed advies en een adequaat antwoord op al uw vragen te geven.

Industrieën
Industrieën
Industrieën

Voor elke industrie het juiste straalmiddel

 

Toepassingen
Toepassingen
Toepassingen

Oppervlaktebehandeling van van staal/metaal, steen/beton, hout etc. Gritstralen, hogedrukwatersnijden
 

Producten
Producten
Producten

Ruime keuze uit eenmalige straalmiddelen, meermalige straalmiddelen en speciale straalmiddelen