EnglishFrançaiseEspañolDeutsch

Heavy Lift vessel Oleg Strashnov gestraald met Eurogrit

De oppervlaktebehandeling van Heavy lift vessel Oleg Strashnov, momenteel in aanbouw op de scheepswerf van IHC Merwede in Krimpen a/d IJssel, wordt uitgevoerd met Eurogrit aluminium silicaat (smeltslak grit) door de nederlandse straal- en schilder bedrijven GSB en de Koning.

Het schip wordt gebouwd voor opdrachtgever Seaway Heavy Lifting en is speciaal ontworpen voor diepzee hijsoperaties voor de off-shore industrie.

Oppervlaktebehandeling is de belangrijkste factor wanneer een oppervlak moet worden beschermd met een film-vormend materiaal zoals verf. Goede en correcte oppervlaktebehandeling verlengt de levensduur van een verfsysteem. Eurogrit levert al meer dan 50 jaar hoogwaardige straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling.

Eurogrit BV is er trots op te mogen bijdragen aan de bouw van dit innovatieve vaartuig dat waarschijnlijk in de loop van augustus te water zal worden gelaten.

Het schip is inmiddels te water gelaten, maar het straal- en schilderwerk gaat nog altijd door en op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer het project gereed zal zijn.

Voor meer gegevens zie: http://www.merwede.com/index.php?id=2632&no_cache=1&tx_photogals_elementid=3105&tx_photogals_image=1#c3106

http://www.merwede.com/fileadmin/Merwede/pdfsheets/shipyard/offshore/IHC_Merwede_datasheet_YN-716_minO_M__webversie.pdfNaar het overzicht