EnglishFrançaiseEspañolDeutsch

Eurogrit wordt Sibelco Europe - nieuwe website online!

Zoals u wellicht zult weten maakt Eurogrit BV sinds 1985 deel uit van de Sibelco Groep. Sibelco is één van de grootste producenten van industriële mineralen ter wereld met 200 vestigingen in 41 verschillende landen. De laatste jaren is Eurogrit meer en meer geïntegreerd in de Sibelco organisatie. In het licht van onze internationale groeistrategie op basis van sterke lokale aanwezigheid is een eenduidige naam en uitstraling van onze vestigingen in de verschillende Europese landen van groot belang. Daarom voeren wij vanaf heden onderstaand logo en zullen we in al onze externe communicatie herkenbaar zijn als:

 

Eurogrit Straalmiddelen nu Sibelco Europe Straalgrit

De naam Eurogrit zal blijven bestaan als merknaam voor ons assortiment straalmiddelen. Belangrijker is dat voor u als klant de kwaliteit van onze producten en onze service op het niveau zal blijven dat u van ons gewend bent. In het directe contact verandert er voor u weinig. Eurogrit BV blijft als juridische entiteit bestaan en de KVK- en BTW-nummers zijn ongewijzigd. Dat geldt ook voor de service en bereikbaarheid van de verkoop en binnendienst afdelingen. Al uw vragen kunt u stellen aan uw gebruikelijke contactpersonen en zij zullen u zo optimaal mogelijk van dienst zijn.

Wij kijken ernaar uit om, onder het nieuwe beeldmerk van Sibelco Europe, net zo prettig met u samen te werken als in de afgelopen jaren.

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen, of heeft u opmerkingen over onze nieuwe website, neemt u dan gerust contact op via de bekende kanalen of via ons algemene telefoonnummer 078-6546770.

Met vriendelijke groet,
SIBELCO EUROPE

 

Jeroen Keswiel
Commercial Manager Abrasives

 

p.s. bezoek ons de komende dagen op: www.surfacevakbeurs.nl - standnummer 440Naar het overzicht