EnglishFrançaiseEspañolDeutsch

Industrieën

Scheepsbouw

ScheepsbouwIn de scheepsbouw en scheepsreparatie komt veel aan op snelheid. Een nieuw schip dat wordt gebouwd of een schip dat wordt gerepareerd moet zo snel mogelijk (weer) in de vaart zijn. Wij kunnen u korte levertijden garanderen.

Wilt u walshuid, verf of roest verwijderen van staal? Met de juiste inerte straalmiddelen bereikt u elke gewenste gradatie van oppervlaktereinheid en elk vereist ruwheidprofiel. Desgewenst adviseren we u over het juiste straalmiddel voor uw specifieke toepassing.

Oppervlaktebehandeling is één van de belangrijkste factoren bij de bescherming van een oppervlak met een film vormend materiaal zoals verf. De juiste oppervlaktebehandeling verlengt de levensduur van een verfsysteem. Een langere levensduur van de verf betekent minder vaak onderhoud en dus kostenbesparing.

U heeft de keuze uit een breed assortiment éénmalige straalmiddelen en/of meermalige straalmiddelen, te beginnen met Eurogrit aluminiumsilicaat (smeltslak straalgrit), geschikt voor reinheidsgraden SA-3, SA-2½, SA-2 en SA-1. Ook voor  speciale straalmiddelen of instrooimateriaal voor antisliplagen op het dek – leverbaar in diverse kleuren - kunt u bij Sibelco Europe terecht.

Voor vaste locaties en langlopende projecten beschikt Sibelco Europe over een uitgekiend silo systeem.

Enkele referenties:

Damen Shipyards - Nederland
Keppel Verolme - Nederland
Curaçaose Droogdokmaatschappij - Curaçao
Diques y Astilleros Nacionales (DIANCA) -  CA,  Venezuela
Panama Canal Commission  - Panama
Landskrona Shipyard  - Zweden
Talleres Navels del Golfo (TNG) - Mexico 


Naar het overzicht