EnglishFrançaiseEspañolDeutsch

Industrieën

Olie gas en petrochemie

Olie gas en petrochemieWaar u het ook nodig heeft, in Nederland of op de meest afgelegen locatie offshore: u kunt bij ons terecht voor eenmalige of meermalige straalmiddelen voor alle oppervlakken, waar en wanneer u maar wilt. Met het juiste straalmiddel bereikt u elke gewenste gradatie van oppervlaktereinheid en elk vereist ruwheidprofiel. Desgewenst adviseren we u over het juiste straalmiddel voor uw specifieke toepassing.

U heeft de keuze uit een breed assortiment van éénmalige en meermalige straalmiddelen, te beginnen met Eurogrit aluminiumsilicaat (smeltslak straalgrit), geschikt voor reinheidsgraden SA-3, SA-2½, SA-2 en SA-1. Al onze producten voldoen aan Nederlandse en relevante internationale normen en aan strenge milieu- en veiligheidseisen.

Oppervlaktebehandeling is één van de belangrijkste factoren bij de bescherming van een oppervlak met een film vormend materiaal zoals verf. De juiste oppervlaktebehandeling verlengt de levensduur van een verfsysteem. Een langere levensduur van de verf betekent minder vaak onderhoud en dus kostenbesparing.

In de olie- en gas industrie zijn installaties vaak onderhevig aan sterke corrosie, het belang van een goede corrosiebescherming en dus een goede voorbehandeling van het staal is dus zeer groot.

Voor vaste locaties en langlopende projecten beschikt Eurogrit over een uitgekiend silo systeem.

Enkele referenties:

Royal Dutch Shell - diverse landen
British Petroleum - diverse landen
Chevron - diverse landen
Heerema -Nederland
Daewoo Engineering & Contracting - Zuid-Korea
Saudi Aramco - Saoëdi Arabië
Consolidated Contractors Int. Co. (CCC) - Griekenland en andere landen
Pipeline Induction Heat (PIH) - Groot Brittannië en andere landen 


Naar het overzicht