E: info@eurogrit.comWilt u de keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling, instrooimiddelen en vulmiddelen of speciale zandsoorten? Verlangt u een snelle en efficiënte afhandeling van uw orders? Zoekt u de zekerheid dat uw bestelling altijd en overal op tijd aankomt? En stelt u een deskundig antwoord op uw vragen op prijs? Dan bent u bij Sibelco aan het juiste adres.

Wij bieden oplossingen op het gebied van straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling van metalen, steen, beton, hout etc., voor de scheepsbouw en scheepsreparatie, olie en gas industrie, gevelreiniging, weg- en waterbouw en de textiel industrie.

 

Over ons

Sibelco is één van de belangrijkste producenten van hoogwaardige straalmiddelen voor oppervlaktebehandeling met afnemers over de gehele wereld. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment straalmiddelen:

Alle producten voldoen aan de Nederlandse en relevante internationale normen en voorschriften.

Met zes moderne straalmiddel fabrieken verspreid over heel Europa en een efficiënt ingericht transportsysteem kunnen we bijzonder snel leveren. In de Europa, maar ook daarbuiten. Zo'n veertig verkooppunten over de hele wereld zorgen ervoor dat ook de levertijden voor verre bestemmingen kort zijn.

In veel sectoren waar gestraald wordt, draait alles om timing. Daarom werken we met vaste agenten en vervoerders, die leveringssnelheid- en zekerheid net zo serieus nemen als u en wij. Al moeten we de onderste steen boven halen: u ontvangt uw producten op het afgesproken moment en geen minuut later.

Sibelco heeft generaties lang ervaring met straalmiddelen, instrooimiddelen, vulmiddelen en speciale zandsoorten en daardoor veel kennis van zaken. Uw accountmanager zet deze expertise graag in om u een goed advies en een adequaat antwoord op al uw vragen te geven.